Ylistaro Racing 2021

Ylistaron kylien yhteistyönä järjestetään kylien tutustumistapahtuma Ylistaro Racing 2021. Tavoitteena on , että tutustutaan eri kylien mielenkiintoisimpiin tutustumiskohteisiin. Näin saadaan näille kohteille tunnettavuutta. Tapahtuma järjestetään ajalla 1. – 31.7.2021. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan tuotepalkinto.

Ylistaron kylille toteutetaan 2-3 tutustumiskohdetta/kylä. Osallistujat tutustuvat kohteisiin omatoimisesti ja kohteisiin pääsee autolla, pyörällä tai jalan. Kohteissa on esittelytaulu sekä laatikko, jossa olevaan vihkoon kirjataan nimi ja yhteystiedot arvontaa varten. Kohteet löydät täältä

Ylistaron kylät tutuiksi ja iloisesti reippailemaan.

Järjestää: Leader kehittämishanke: Ylistaron kylät – elämää ja toimintaa kehittyvällä maaseudulla Projektipäällikkö Keijo Mäenpää 044-9741530, nskainasto@gmail.com